ホームお知らせ 臨時休館のお知らせ / The museum is temporarily closed

2020年4月9日

新型コロナウイルス感染予防・拡散防止のため、4月11日より当面の間、臨時休館といたします。

展示を楽しみにして下さっている皆様には申し訳ありませんが、ご了承のほどよろしくお願いいたします。

今後の予定につきましては、決まり次第ホームページにてご案内いたします。

The Japan Ukiyo-e Museum is temporarily closed due to prevent the spreading of the coronavirus disease (COVID-19) for the time being.
We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding and cooperation.

↑